Osvoji 2 aviokarte pošalji fotografiju i tekst s putovanja

 

Portal www.travel-advisor.eu  poklanja  dvije avio karte.Croatia Active i Travel Advisor vam poklanjaju dvije avionske karte za London (povratne) u veljači 2017.Avio karte će biti s polaskom iz Ljubljane u prvoj polovici veljače na jednom od low coastera.Avio karte treba zaraditi.

Opširnije:Osvoji 2 aviokarte pošalji fotografiju i tekst s putovanja

Foto natječaj „Volim svoju županiju“ 2017.

I ove godine Hrvatska zajednica županija pokreće foto natječaj „Volim svoju županiju“ s ciljem promocije prirodnih ljepota i kulturne baštine svih hrvatskih županija te poticanja snažnijeg regionalnog identiteta.

Ovim natječajem Hrvatska zajednica županija želi potaknuti mlade umjetnike/amatere da sami stvaraju i razmišljaju o svojoj županiji kao o destinaciji koja, osim svojih ljepota, nudi i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.Zahvalni na prijašnjoj suradnji, iz Hrvatske zajednice županija pozivaju sve zainteresirane da i ove godine svojim radovima upotpune i obogate foto natječaj „Volim svoju županiju“, koji kreće 1. ožujka 2017. godine.

Opširnije:Foto natječaj „Volim svoju županiju“ 2017.

Foto natječaj Rovinj Photodays 2017.

 

Dragi prijatelji i ljubitelji fotografije,

ovim putem želimo Vas obavijestiti da je otvoren godišnji natječaj za prijave fotografija, a svi sudionici svoje radove mogu poslati do 31. siječnja 2017., u sedam službenih kategorija.

Deseta edicija Rovinj Photodays otvorena je za cjelokupnu internacionalnu fotografsku scenu pod nazivom:

International Competition of Contemporary Photography - 10th RovinjPhotodays, 2017.

Opširnije:Foto natječaj Rovinj Photodays 2017.

Balkan Photo Festival 2016

Organizacioni odbor Balkan Photo Festivala (BPF) i ove godine raspisuje konkurs za najbolju fotografiju u protekloj godini pod nazivom Balkan Photo Award (BPA) 2016 .

Opširnije:Balkan Photo Festival 2016

Foto natječaj "Grad Gospić"

Turistička zajednica grada Gospića objavljuje natječaj za "NAJLJEPŠE FOTOGRAFIJE GRADA GOSPIĆA". Bilo da se fotografijom bavite profesionalno ili amaterski, sudjelujte u natječaju i osvojite vrijedne nagrade.

Opće odredbe
Natječajem se uređuju uvjeti i pravila za izbor najbolje fotografije motiva Grada Gospića sa okolicom.
Natječaj je otvoren za sve fotografe, amatere i profesionalce, punoljetne građane Republike Hrvatske, te foto klubove s područja Republike Hrvatske.
Sudionici foto natječaja su ravnopravni.
Slanjem fotografija svi sudionici ovoga natječaja potvrđuju prihvaćanje svih navedenih uvjeta i pravila.
Tema natječaja:Traži se najbolja fotografija Grada Gospića. ( Kulturni događaj, pejzaž,akcijska fotografija, turistička fotografija,prirodne ljepote.)

Opširnije:Foto natječaj "Grad Gospić"