Foto natječaj božićni kolači

Bilo da se radi o hrskavih keksićima ili sočnim kolačima - božićno vrijeme idealno je za pripremu finih i ukusnih slastica. Ako ste i vi spremni za kulinarske izazove, zašto se ne biste prijavili na naš jedinstveni fotonatječaj? Iznenadite nas svojom kreativnom blagdanskom slasticom ili iskoristite neki stari bakin recept te osvojite bon u vrijednosti 100 kuna za kupovinu u Kauflandu. Kako do nagrada? Pošaljite nam fotografiju svog božićnog kolača i uđite u konkurenciju za osvajanje vrijedne nagrade! Od svih prijavljenih uradaka Kauflandov žiri će odabrati 150 najkreativnijih te ih nagraditi! Jednostavno je: ispecite, fotografirajte, pošaljite i osvojite nagradu! Fotografije možete poslati od 1. do 21. prosinca(link organizatora Kaufland)

Opširnije:Foto natječaj božićni kolači

Foto natječaj Atlantis ljetovanje

 

Na ljetovanju ste? Vrlo vjerojatno Vam je i vaš digitalni ljubimac pri ruci, zato ne oklijevajte – fotografirajte nešto što vam se čini zanimljivim, lijepim, smješnim, pošaljite nam mailom fotografiju i osvojite atraktivnu nagradu! Sve što Vam je potrebno su fotoaparat/mobitel, internet veza i malo dobre volje. Iskažite svoju kreativnost!

MOTIVI >>

Bilo što što se vama sviđa na ljetovanju. Biljke, životinje, zalasci sunca, priroda, ljudi, gradovi, smiješne/nezgodne situacije – apsolutno sve!

Opširnije:Foto natječaj Atlantis ljetovanje

Foto natječaj Bartulja 2014.

Općina Žminj i Turistička zajednica općine Žminj objavljuju

Poziv na FOTO-NATJEČAJ - BARTULJA 2014.

Tema: “Blizu Žminja grada”

Natječaj rezultira dodjelom nagrada te kolektivnom izložbom izabranih fotografija 29. kolovoza 2014. u Kuli u Žminju, u sklopu tradicionalne pučke fešte Bartulje.

Opširnije:Foto natječaj Bartulja 2014.

Foto natječaj "Treći element"

  1. Organizator natječaja je Fotoklub Rijeka.
2. Natječaj TREĆI ELEMENT održava se jednom godišnje.
3. Sudionik natječaja prijavljuje isključivo svoje fotografije i preuzima odgovornost za autentičnost i sadržaj prijavljenih fotografija.

Opširnije:Foto natječaj "Treći element"

Foto natječaj "Fotkam špancirfest"

Špancirfest je prepun tisuća malih i velikih atrakcija i događanja  koja se dešavaju svakog dana. Dokumentirati atmosferu Festivala dobrih emocija nije lak zadatak i predstavlja posebni izazov za svakoga tko se u tome okuša. Fotografija je možda najbolji način hvatanja trenutka i njegovog čuvanja za budućnost, a Špancirfest, u svojem nastojanju da bude potpuno otvoren i da podršku novim izvorima kreativne energije kojom se napaja, pokreće natječaj na kojem će se izabrati službeni fotograf ili fotografkinja festivala.

Opširnije:Foto natječaj "Fotkam špancirfest"