Salon fotografije Vinkovci 2018.

Fotoklub Vinkovci u okviru Salona fotografije Vinkovci 2018. (u daljnjem tekstu Salon) organizira natječajnu nacionalnu izložbu fotografija, s ciljem promicanja vrijednosti fotografije i fotografskog stvaralaštva u Republici Hrvatskoj.Izložba je pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vinkovaca.Natječaj je otvoren za sve fotografe, amatere i profesionalce, pojedince i fotoklubove iz Republike Hrvatske.Tema Salona je slobodna.

Opširnije:Salon fotografije Vinkovci 2018.

Nagradni fotonatječaj "Fašnički ulov"

 

Sudjeluj u nagradnom natječaju na 192. Samoborskom fašniku kreativnom razbibrigom "Fašnički ulov", koja će trajati do 13. veljače 2018.

Da bi sudjelovali korisnici moraju svoju fotografiju napraviti u gradu Samoboru, na jednoj od 4 lokacije označene natpisom "Fašnički ulov".

 

Nakon što je slika odobrena i pojavi se u galerije Kreativne razbibrige, sudionik ju treba podijeliti na neki od svojih društvenih profila (Facebook, Twitter, Google+, Instagram...).

Opširnije:Nagradni fotonatječaj "Fašnički ulov"

Canon nagradni foto natječaj

Pridružite se našoj zajednici za putovanja i portrete! Odaberite kategoriju fotografija koje najviše volite snimati, pustite da vas nadahnu drugi fotografi i osvojite fantastičnu nagradu: fotoaparat EOS M100 + objektiv EF-M 15–45 mm f/3.5–6.3 IS STM + adapter za montažu EF-EOS M! Fotografije se primaju do 31.1.2018.

Opširnije:Canon nagradni foto natječaj

Croatia Airlines nagradni fotonatječaj

Letite Croatia Airlinesom, fotografirajte i osvojite zrakoplovne karte.

Budite kreativni. Fotografijom i jednom rečenicom izrazite zašto volite putovanja. Pozivamo vas da sudjelujete u našem nagradnom natječaju i osvojite jednu od nagrada.  Autor najoriginalnije fotografije bit će nagrađen dvjema povratnim međunarodnim zrakoplovnim kartama Croatia Airlinesa. 

Opširnije:Croatia Airlines nagradni fotonatječaj

Foto natječaj "Kultura u fokusu 2017."

Zbog dodatnog interesa i u želji da dodatno promoviramo našu priču,

produljen je natječaj do 31.siječnja 2018. 

  (anigota.hr) osigurali su nagraduCanon 1300 kit 18-55  za Fotografiju godine Kultura u fokusu 2017 

I Privredna banka Zagreb dodijelit će iznos od  2.500,00 kn  na Poklon PBZ bankovnoj  kartici sa saldom od 500,00 kn za svakog autora nagrađenog po navedenim kategorijama.

Opširnije:Foto natječaj "Kultura u fokusu 2017."