Foto natječaj kreativan pejsaž 2015.

Organizatori tematskog natjecanja otvorenog za javnost su Udruga za poticanje kreativnog izražavanja Perspektiva mladih iz Varaždina i fotografska udruga Fotogard iz Zagreba. U svom djelovanju udruga Fotogard ima za cilj promovirati fotografiju i širiti fotografsku kulturu, te kroz razna predavanja i tematske radionice svojim članovima pružiti priliku za stjecanjem novih znanja i vještina. Udruga Perspektiva mladih potiče kreativno izražavanje građana, sa posebnim naglaskom na mlade u razvoju, radi povećanja kvalitete njihovih života.

Opširnije:Foto natječaj kreativan pejsaž 2015.

Foto natječaj na festivalu vatrometa

Pirotehnika Mirnovec organizira jubilarni 15. međunarodni festival vatrometa u sklopu kojega je i fotonatječaj čijuobjavu prenosimo u cjelosti...

Opširnije:Foto natječaj na festivalu vatrometa

Salon fotografije Vinkovci 2015.

Fotoklub Vinkovci u okviru Salona fotografije Vinkovci 2015. organizira petnaestu natječajnu nacionalnu izložbufotografija, s ciljem promicanja vrijednosti fotografije i fotografskog stvaralaštva u Republici Hrvatskoj.

Opširnije:Salon fotografije Vinkovci 2015.

Foto natječaj "Proljeće u planinama"

Turistička zajednica Općine Mrkopalj u duhu prepoznavanja prirodnih ljepota svoga kraja raspisuje jednodnevni fotografski natječaj na temu PROLJEĆE U PLANINAMA.
Čist zrak, neopisiv krajolik, domaća hrana i druženje u prirodi uz mogućnost osvajanja primamljivih nagrada i više su nego dobar razlog da se odazovete ovom pozivu.

Opširnije:Foto natječaj "Proljeće u planinama"

Foto natječaj nema krize

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe koje se profesionalno ili amaterski bave fotografijom, bez obzira na spol, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost, uz uvjet da su državljani jedne od država sljednica bivše Jugoslavije, te Grčke, Albanije, Bugarske i Rumunjske. Prava sudjelovanja izuzeti su i članovi ocjenjivačkog stručnog žirija, osobe u organizacijskom odboru natječaja te osobe mlađe od 16 godina.

Opširnije:Foto natječaj nema krize